Projekti “TREC” (Shqipëri, Udhëto në Mënyrën Tënde: Menaxhim Multi-Aktor i Integruar i Turizmit Rural e Kulturor në Qarqet e Gjirokastrës dhe Beratit).

Projekti “TREC” (Shqipëri, Udhëto në Mënyrën Tënde: Menaxhim Multi-Aktor i Integruar i Turizmit Rural e Kulturor në Qarqet e Gjirokastrës dhe Beratit).

Donator: AICS (Agjencia Italiane për Bashkëpunim dhe Zhvillim) Partnerë të tij janë CESVI (Lead Partner), Agjencia Kombëtare e Turizmit (AKT), Viaggiare i Balcani (ViB), Agenzia di Sviluppo Sangro-Aventino, Aktorë të

Projekti “ZANA E MALEVE” (Të Rinjtë dhe Territori: Rrënjët e një komuniteti në rrugën drejt Integrimit Europian)

Projekti “ZANA E MALEVE” (Të Rinjtë dhe Territori: Rrënjët e një komuniteti në rrugën drejt Integrimit Europian)

Donatorë: AICS (Agjencia Italiane për Bashkëpunim dhe Zhvillim) Partnerët: VISS Albania (Lead Partner në Shqipëri), Agjencia Kombëtare e Turizmit, AZHR 1, CISP (Comitato Internazionale per lo Svilupo dei Popoli), Fondacione

COVID 19 INFORMACION

Informacione të rëndësishme mbi situatën Covid-19 në Shqipëri

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

Protokolli i masave anti-COVID 19 përgjatë sezonit turistik

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme

Njoftime COVID-19 dhe masat e marra nga Përfaqësitë Diplomatike

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës

Masat dhe Rregulla - COVID-19
Coronavirus Përditësim

Për të kontaktuar mjekun e familjes apo për çdo informacion tjetër rreth Covid19, Ministria e Shëndetësisë ka vënë në dispozicion të qytetarëve linjën e gjelbër 0800 40 40.

This will close in 0 seconds