Amo Sushi is the first Asian restaurant “ALL YOU CAN EAT” in Albania. The formula which revolutionizes your way of eating sushi.

Amo Sushi

Amo Sushi is the first Asian restaurant “ALL YOU CAN EAT” in Albania. The formula which revolutionizes your way of

Luna Park

Luna Park is another great place to spend some fun time with your family. While the parents can enjoy a coffee

Tirana Zoo

Tirana Zoo was established in 1966. It is the only zoo in the country, and is administered by Tirana Municipality. It

Keit is an Italian aesthetic surgical team that operates in the field of aesthetic surgery, plastic - reconstructive and aesthetic medicine.

Keit Clinic

Keit is an Italian aesthetic surgical team that operates in the field of aesthetic surgery, plastic - reconstructive and aesthetic

Venus Center

Venus Center is the center of Laser & Dermatology Cosmetics in Tirana. Since 2001, it is dedicated to providing professional

DaVINCI

DaVinci is an aesthetic clinic offering aesthetic surgery services using the most advanced techniques, as well as non-surgical aesthetic treatments

Arena Center

Arena Center is a new authentic and modern experience that includes everything in one place in the heart of Tirana. It

Cineplexx

Cineplexx is a cinema company based in Austria.  The company was founded in 1993, and operates mainly multiplex type cinemas. Operating

The Tirana Circus

Tirana Circus was founded in 1952 by a group of well-known Albanian artists: Telat Agolli, Bajram Kurti, Xhuzepina Prendi (Shkurti), Bardhyl

Metropoli Theater

Metropoli Theatre or Tirana Theatre was founded in 2008. It is part of Cultural Center of Tirana, includes: Theater Metropol, Tirana Folk

Preza Castle

It is known for its strategic location, overlooking Tirana and opposite Kruja. The castle lies close to Mother Tereza International

FAB Gallery

The FAB Gallery, is part of the University of Arts in Tirana situated at Mother Teresa Square. It mostly exhibits and

Gallery Kalo

Gallery Kalo is situated close to Mother Theresa Square just before reaching the entrance of Tirana Big Park. In GALERIA

BunkArt

BunkArt 1 Museum provides a great journey through a strange and obsessive mind of a dictator. A symbol of political

Peace Bell

Peace Bell- This is an interesting monument situated near to the Pyramid, not very large, but very meaningful. This bell is

The Pyramid

It is absolutely an important tourist attraction. As a symbol of a notorious communism, it resisted some attempts to be destroyed

Tirana bike tours

Historically, Tirana is a city of sustainable mobility options The ancient Ottoman quarters are the definition of dense, people-centered neighborhoods.

Shqipëria Solidare

Shqipëria Solidare Qeveria shqiptare përmes faqes www.e-albania.al/dhuro krijon mundësinë që çdo fond i dhuruar të shkojë në llogarinë bankare të Ministrisë

ITB Berlin

Shqipëria, një nga 181 shtetet pjesëmarrëse në panairin Ndërkombëtar të Turizmit "I.T.B Berlin Fair". Promovojmë ofertën turistike, potencialet për turizëm

Matka Finland

Nisi dje Panairi Ndërkombëtar i Turizmit MATKA, i cili zhvillohet në Helsinki, Finlandë, një ndër panairet më të mëdhenj dhe

BULETINI

Aktiviteti mujor i AKT-së


Me Shumë

LICENSA,LEJE,
ÇERTIFIKATA

Kriteret dhe procedurat ligjore për t`u pajisur me Licensa, Leje dhe Certifikata për ushtrimin e veprimtarisë në fushën e Turizmit.

Me Shumë

STRATEGJIA

Me një kontribut gjithnjë në rritje në eksportet globale, turizmi është dëshmuar si një burim i rëndësishëm i gjenerimit të ...


Me Shumë

AKTIVITETE

Kalendari i Festave Lokale apo "Festat e Traditës" 2019

Me Shumë

“GO YOUR OWN WAY”

Play Video