“BioTourS” Biodiversity and Tourism Strategy to protect cetaceans

📌 Interreg IPA CBC Itali -Shqipëri – Mali i Zi “Biodiversiteti dhe Strategjia e Turizmit për Mbrojtjen e Balenave dhe Delfinëve – BioTourS”. 🐬🤗

Ky projekt synon të rrisë ndërgjegjësimin mbi eko-turizmin në Detin Adriatik dhe Jonian nëpërmjet shpërndarjes së njohurive shkencore mbi ruajtjen e Balenave dhe Delfinëve.

Në kuadër të këtij projekti Agjencia Kombëtare e Turizmit do të organizojë Kampin Rinor “ Kërkues për një ditë” të fokusuara në aktivitetet kërkimore detare për ruajtjen e Balenave dhe Delfinëve nëpërmjet një aktiviteti të ndërthurur midis vëzhgimit në det të habitatit të delfinëve dhe workshop-it që do të mbahen nga skuadra e partnerit kryesor të projektit, i specializuar në këtë fushë, Jonian Dolphin Conservation dhe ekspertë të tjerë të fushës së biologjisë detare.

🍂🍁🍃🌿❤💙💚💛🍂🍁🍃🌿

Zbuloni ngjyrat e Shqipërisë 🌈

Zbuloni Shqipërinë  🇱🎯  #Vlora💙

#pushonëshqipëri #promovoshqipërinë

Shqipëria është plot me vende magjike, e destinacione të reja për tu vizituar…   🇦🇱

Atraksione turistike të  🇱🎯

#ZbuloningjyrateShqipërisë

#VisitAlbania✈️

#AlbaniaGoYourOwnWay

#SmileAlbania🙂

#Vlora💙

#pushoshqip #udhetoshqip #destinacionetemia #rrugadrejtbukurise #zgjidhedhetishqiperine #fundjavat2021 #nendiellintone #promovoshqiperine #thesaretefshehura #turistnevendin🥰

“BioTourS” Biodiversity and Tourism Strategy to protect cetaceans

 


CoverPage_template

D.C.1.1-Communication-Strategy-1

hEvent_evaluation_form

Publication_template

Registration_form_events

Shpërndaje në: