test

Panaire ndër vite

ITB BERLIN

ITB BERLIN

“Eksperiencë & Ekspertë” është thelbi i markës ITB Berlin. Panairi më i rëndësishëm ndërkombëtar në fushën e turizmit, ku vendimmarrësit më të lartë, ekspertët, blerësit dhe profesionistët e rinj nga çdo fushë e zinxhirit turistik, takohen për të marrë informacion në lidhje me tema të rëndësishme dhe tendencat e fundit, për të shkëmbyer kontaktet e biznesit dhe për të mbyllur marrëveshje globale përmes ndërveprimeve personale me profesionistët ndërkombëtarë.

AKT merr pjesë prej më shumë se një dekadë në këtë panair duke konsoliduar imazhin e vendit tonë në tregun gjerman. 

ITB BERLIN

ITB BERLIN

ITB Berlin, known for its motto “Experience & Expertise,” is the most important international travel trade fair, bringing together top decision-makers, experts, buyers, and young professionals from every area of the tourism value chain. It provides a platform for significant information exchange on current topics and trends, business contact networking, and global deal-making through personal interactions with international professionals.

For over a decade, AKT has participated in this fair, strengthening Albania’s image in the German market.

FITUR: Panairi Ndërkombëtar i Tregtisë së Turizmit në Madrid

FITUR

Është panairi më i madh që zhvillohet në gadishullin Iberik, duke ofruar mundësi të mira kontakti me operatorë media dhe vizitorë potencial nga Spanja dhe Portugalia. Njëkohësisht ai është një pikë shumë e mirë kontakti edhe për tregje të largëta të Amerikës Latine, të cilat mund të rriten në të ardhmen. Nga natyra e tyre vizitorët spanjoll shprehin interes për kulturën shqiptare, njohjen dhe zbulimin e vendit. Nuk mungojnë as grupet e interesuara për hiking në zonat tona malore.

Për panairin janë marrë masa nga organizatorët dhe shtetet përkatëse për tu ndjekur një protokoll ndaj Covid 19, në mënyrë që eventi të jetë brenda standardeve të sigurisë dhe të mbrojtur për cdo pjesëmarrës përgjatë ditëve në panair dhe jo vetëm.

FITUR: International Tourism Trade Fair in Madrid

FITUR

is the largest fair on the Iberian Peninsula, offering excellent networking opportunities with media operators and potential visitors from Spain and Portugal. It also serves as a contact point for distant Latin American markets with potential for growth. Spanish visitors show interest in Albanian culture and discovery, including groups interested in hiking in the mountainous areas.

Measures are taken by organizers and respective countries to follow COVID-19 protocols, ensuring the event’s safety and protection for all participants.

International Travel Show (MITT)

Panairi Ndërkombëtare i Turizmit në Moskë MITT është një nga pesë ekspozitat më të mëdha turistike në botë dhe gjithmonë vlerësohet nga bashkësia ndërkombëtare.
Ekspozita është mbajtur që nga viti 1994 dhe është dhënë shenjë nga Shoqata Globale e Industrisë Ekspozuese (UFI). Është shfaqja më e madhe ndërkombëtare e turizmit në Rusi dhe CIS për sa i përket ekspozuesve, vendeve dhe rajoneve të përfaqësuara. MITT shquhet për shkak të potencialit të tij të lartë të blerësit. Shumica e figurave të larta dhe specialistëve nga ndërmarrjet ruse të udhëtimit preferojnë MITT ndaj ngjarjeve të tjera të industrisë.
Për 27 vjet, ekspertët e industrisë kanë njohur ekspozitën e MITT-it si një ngjarje kryesore në industrinë e turizmit të vendit. Çdo vit ekspozita sjell së bashku përfaqësuesit më të mirë të biznesit turistik në Rusi dhe në mbarë botën. Është këtu që lojtarët kryesorë të tregut demonstrojnë programet e tyre të reja dhe fushat kyçe në prag të sezonit turistik.

International Travel Show (MITT)

MITT in Moscow is one of the top five global tourism exhibitions, highly regarded by the international community. Held since 1994 and marked by the Global Association of the Exhibition Industry (UFI), MITT is Russia and CIS’s largest international tourism show in terms of exhibitors, represented countries, and regions. It’s known for its high buyer potential. For 27 years, industry experts have recognized MITT as a leading event in Russia’s tourism industry. It brings together the best representatives of the global business tourism market.

Ukraine International Travel and Tourism Exhibition (UITT)

Ekspozita Ndërkombëtare e Udhëtimit dhe Turizmit e UITT Ukraina është ngjarja kryesore e Ukrainës për udhëtime dhe turizëm.
Me 361 kompani ekspozuese nga 23 vende,18 533 profesionistë të turizmit që vizitojnë, 39 qytete dhe rajone të Ukrainës paraqiten në ekspozitë, 23 vende morën pjesë në UITT’2019, duke përfshirë kompani nga Azerbajxhani, Shqipëria, Bullgaria, Greqia, Republika Dominikane, Egjipti, Izraeli, Spanja, Italia, Qipro, Kuba, Maroku, Palestina, Sllovakia, Sllovenia, Shtetet e Bashkuara, Tunizia, Turqia, Ukraina, Mali i Zi, Sri Lanka.39 qytete dhe rajone të Ukrainës turistike morën pjesë në ekspozitën kombëtare 2019.
Lista e aktorëve me reputacion në industrinë e turizmit mbetet e pandryshuar: Coral Travel, Regjistrohuni UP !, ANEX Tour, TUI, Feeria Mandriv, Mouzenidis Travel Ukraine, Agjencia TPG.
Këtë vit ekspozita është bashkuar me ndërmarrjet: Kompas, Piligrim, IT-Tour, Online Bistro, Vitiana, Turkish Airlines, Sky Up, APG Ukraine dhe të tjerë.

Për secilin panair janë marrë masa nga organizatorët dhe shtetet përkatëse për tu ndjekur një protokoll ndaj Covid 19, në mënyrë që eventet të jenë brenda standarteve të sigurisë dhe të mbrojtur për cdo pjesëmarrës përgjatë ditëve në panair dhe jo vetëm.​

Ukraine International Travel and Tourism Exhibition (UITT)

UITT Ukraine is the country’s main event for travel and tourism, featuring 361 exhibitors from 23 countries, 18,533 tourism professionals, and representation from 39 cities and regions of Ukraine. Notable participants include Coral Travel, TUI, Mouzenidis Travel Ukraine, and more.

BIT Milano

Panairi BIT zhvillohet në Milano në muajin Shkurt. Ky panair shihet si një mundësi e mirë e promovimit të mëtejshëm të Shqipërisë në tregun Italian. AKT merr pjesë prej më shumë se një dekadë në këtë panair duke konsoliduar imazhin e vendit tonë në tregun Italian. Në stendën përfaqësuese marrin pjesë operatorët më të mirë, të cilët operojnë me tregun Italian.

BIT Milano

BIT Milan, held in February, is seen as an opportunity to further promote Albania in the Italian market. AKT has participated for over a decade, consolidating Albania’s image in Italy.

Vakantiebeurs

Vakantiebeurs

FERIEN MESSE WIEN

FERIEN MESSE WIEN

IMTM Israel

Panairi IMTM Tel-Aviv Israel, zhvillohet në muajin shkurt Shqipëria është pjesëmarrëse në panairin më të madh vjetor për turizmin profesional në Mesdheun Lindor (IMTM) në Tel-Aviv në Izrael. 

IMTM Israel

IMTM in Tel Aviv, held in February, is the largest annual professional tourism fair in the Eastern Mediterranean. Albania participates in this major event, showcasing the country to a wide audience.

WTM Londër

Panairi WTM Londër që zhvillohet në muajin nëntor është panairi, i cili renditet i dyti për nga rëndësia në kontinentin e Europës. AKT merr pjesë prej më shumë se një dekadë në këtë panair duke konsoliduar imazhin e vendit tonë në tregun anglez. Në stendën përfaqësuese marrin pjesë 13 nga operatorët më të mirë, të cilët operojnë me tregun anglez

WTM London

WTM London, held in November, is the second most important tourism fair in Europe. AKT has been participating for over a decade, enhancing Albania’s presence in the English market.

Each fair has implemented measures to follow COVID-19 protocols, ensuring safety and protection for all participants throughout the event.

Shpërndaje
Shperndaje:
WEB agency Albania car rental tirana real estate saranda