Turi edukues – Interreg IPA CBC Itali – Shqipëri – Mali i Zi “Rrugët e Origjinës dhe problemet (Routs)”

Agjencia Kombëtare e Turizmit , në kuadër të projektit Interreg IPA CBC Itali – Shqipëri – Mali i Zi “Rrugët e Origjinës dhe problemet (Routs)” organizoi Turin edukues, I cili ka si qëllim prezantimin dhe transferimin e përvojave të indentifikuara në turne edukativo – arsimore në misionin B2B.
Ky projekt synon të rrisë vëmëndjen e pasurive natyrore, kukturore, për një menaxhim dhe zhvillim të qëndrueshëm ekonomik të destinacionit.
Shqipëri, ngjyra të reja në rrugëtimin tënd🌈
#pushonëshqipëri #promovoshqipërinë🤩
#ZbuloningjyrateShqipërisë🌈
#VisitAlbania✈
#AlbaniaGoYourOwnWay
#SmileAlbania🙂
#udhetoshqip #destinacionetemia #zgjidhedhetishqiperine #fundjavat2021 #thesaretefshehura #turistnevendintim #beautifulalbania

Shpërndaje në: