Në stendën tonë në ITB Berlin , takime të rëndësishëm me Kryeministrin Edi Rama, Sekretarin e Përgjithshëm të Organizatës Botërore të Turizmit

Në stendën tonë në ITB Berlin , takime të rëndësishëm me Kryeministrin Edi Rama, Sekretarin e Përgjithshëm të Organizatës Botërore të Turizmit

Në stendën tonë në ITB Berlin , takime të rëndësishëm me Kryeministrin Edi Rama, Sekretarin e Përgjithshëm të Organizatës Botërore të Turizmit #UNWTO Zurab Pololikashvili, Kryetaren e Bashkisë së Berlinit

Protagonistët “Juan y Migas” udhëtojnë nga manastiri i Zvërnecit drejt zonave historike të Vlorës. Një ditë e palodhur dhe me plot argëtim nga Juan dhe ekipi i tij.

Protagonistët “Juan y Migas” udhëtojnë nga manastiri i Zvërnecit drejt zonave historike të Vlorës. Një ditë e palodhur dhe me plot argëtim nga Juan dhe ekipi i tij.

Protagonistët "Juan y Migas" udhëtojnë nga manastiri i Zvërnecit drejt zonave historike të Vlorës. Një ditë e palodhur dhe me plot argëtim nga Juan dhe ekipi i tij. Aventura vazhdon

Media prestigjoze dhe popullore 🇪🇸 spanjolle, (RTVE ) La2 me mbështetjen e Agjencise Kombëtare të turizmit ka nisur një rrugëtim për promovimin e Shqipërisë Turistike.

Media prestigjoze dhe popullore 🇪🇸 spanjolle, (RTVE ) La2 me mbështetjen e Agjencise Kombëtare të turizmit ka nisur një rrugëtim për promovimin e Shqipërisë Turistike.

Media prestigjoze dhe popullore spanjolle, (RTVE ) La2 me mbështetjen e Agjencise Kombëtare të turizmit ka nisur një rrugëtim për promovimin e Shqipërisë Turistike. Rrugëtimi nis me pjesë të emisionit