Apply Now

📍The Summer Tourist Season is coming ...🏖 👉 Apply for beach parcel management to plan your vacation. #DiscoverthecoloursofAlbania🌈 #VisitAlbania✈ #AlbaniaGoYourOwnWay #SmileAlbania🙂

Apliko tani

📍 Sezoni Turistik Veror po vjen...🏖 👉Apliko dhe ti për marrjen në menaxhim të parcelave të plazhit , për të planifikuar pushimet tuaja. #pushonëshqipëri #promovoshqiperine #ZbuloningjyrateShqipërisë🌈 #NdajKujtimetMeNe #VisitAlbania✈️ #AlbaniaGoYourOwnWay #SmileAlbania🙂

FTESË PËR NEGOCIATA

DREJTUAR: AGJENCIVE TË SPECIALIZUARA/ORGANEVE TË MEDIAS VIZIVE Agjencia Kombëtare e Turizmit ka planifikuar të kryejë një fushatë për promovimin e Shqipërisë në vendet gjermanisht folëse: Gjermani, Austri, Zvicër, prezantimin dhe