Day: qershor 13, 2024

Fjalimi i Drejtoreshës së Përgjithshme të AKT-së, Zana Çela gjatë eventit promovues të Shqipërisë turistike dhe udhërrëfyesit të saj digjital TEA

Fjalimi i Drejtoreshës së Përgjithshme të AKT-së, Zana Çela gjatë eventit promovues të Shqipërisë turistike dhe udhërrëfyesit të saj digjital TEA

I nderuar Zoti Kryeministër! E nderuar Zonja Ministre e Turizmit dhe Mjedisit, Të nderuar Ministra, I nderuar Guvernator i Bankës së Shqipërisë, Të nderuar Kryebashkiakë, shkëlqesi ambasadorë Drejtues të lartë

WEB agency Albania car rental tirana real estate saranda