Treasure Hunting , 28 shtator , Gjirokastër

 

Regjistrohuni tani dhe merrni pjesë në lojrat e para të “Treasure Hunting” që do të zhvillohet në Gjirokastër, Shqipëri më 28 Shtator 2019 dhe Aoos – Vikos Geopark, Greqi, 29 Shtator 2019.

Regjistrohu në Event,: Link 1 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_pwzWAL9QfPbPHXV4FMj8v7vlDiXNNDhwfE1DqgugwKiuHA/viewform

Regjistrohu në Event,: Link 2

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLCSp570QL-sUFwKnihS30aJugw82_KhYyGPUp9nJAnaYNQg/viewform

Shpërndaje në: