Takimi me SIPPO

Takimi me bordin e SIPPO, për cfarë kemi bërë për vitin 2019, dhe cfarë do arrijmë me aktivitetet e planifikuara per 2020, për një bashkepunim për rritjen e efektivitetit te eventeve promocionale si dhe  promovimin e konceptit te turizmit te qëndrueshëm

Shpërndaje në: