Panairi Ndërkombëtar i Turizmit “UITT”, në Kiev, Ukrainë është një event i rëndësishëm për të promovuar Shqipërinë dhe së fundmi një treg per të cilin interesi për ta konsideruar Shqipërinë si destinacion turistik ka ardhur në rritje.

Panairi Ndërkombëtar i Turizmit “UITT”, në Kiev, Ukrainë është një event i rëndësishëm për të promovuar Shqipërinë dhe së fundmi një treg per të cilin interesi për ta konsideruar Shqipërinë si destinacion turistik ka ardhur në rritje.

🎯 UITT Kiev 2021 📣 Vazhdon iniciativa për promovimin e turizmit Shqiptar në tregjet ndërkombëtare, për rimëkëmbjen post covid. Panairi Ndërkombëtar i Turizmit “UITT”, në Kiev, Ukrainë është një event i

COVID 19 INFORMACION

Informacione të rëndësishme mbi situatën Covid-19 në Shqipëri

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

Protokolli i masave anti-COVID 19 përgjatë sezonit turistik

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme

Njoftime COVID-19 dhe masat e marra nga Përfaqësitë Diplomatike

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës

Masat dhe Rregulla - COVID-19
Coronavirus Përditësim

Për të kontaktuar mjekun e familjes apo për çdo informacion tjetër rreth Covid19, Ministria e Shëndetësisë ka vënë në dispozicion të qytetarëve linjën e gjelbër 0800 40 40.

This will close in 0 seconds