Triathlon Tirana – Aventura emocionuese në Parkun Helen te Liqeni

Parku Helen, pranë Liqenit të Farkës do të mikpresë TiranaThlon 2024 më 26 Maj, trigarëshin sportiv dhe aventurën plot adrenalinë. Not, çiklizëm, vrap, në një garë të vetme, Triathlon, e cila mbërrin në edicionin e katërt në kuadër të Javës Kulturore të Greqisë. 

Peizazhi i mrekullueshëm i Liqenit do të jetë vendi ku do të mblidhen sportistë e amatorë të apasionuar të cilët do të sfidojnë për të arritur secili syresh vijën e finishit. 

Aplikacioni TEA e sugjeron këtë event për të gjithë entuziastët e sporteve në natyrë por jo vetëm. 

Disa orë në ajrin e pastër të Liqenit janë një zgjedhje e përkryer. Lundroni në aplikacionin TEA për më shumë evente në Tiranë, po edhe shërbime të domosdoshme në kryeqytetin shqiptar. https://qrco.de/tea-albania

Shpërndaje në: