📍NĂ«n moton #AllYouNeedisHere, đŸ‡ŠđŸ‡±#ShqipĂ«ria do tĂ« pĂ«rfaqĂ«sohet nĂ« #ITB2023 7-9 Mars, me aktivitete tĂ« shumta.

📍NĂ«n moton #AllYouNeedisHere, đŸ‡ŠđŸ‡± #ShqipĂ«ria do tĂ« pĂ«rfaqĂ«sohet nĂ« #ITB2023 7-9 Mars, me aktivitete tĂ« shumta. BĂ«huni pjesĂ« e tij dhe mĂ«soni mĂ« shumĂ« rreth zhvillimeve mĂ« tĂ« fundit nĂ« sektorin e #turizmit shqiptar. Kryeministri i ShqipĂ«risĂ« Z. Edi Rama nderon me praninĂ« e tij kĂ«tĂ« vit ITB-nĂ« sĂ« bashku me Ministren e Turizmit znj. Mirela Kumbaro.

#ZbuloningjyrateShqipĂ«risĂ«Â đŸŒˆ

#VisitAlbania ✈

#SmileAlbania 🙂

#AllYouNeedIsHere

#Shqipëria

#ITB2023

#turizmit

Shpërndaje në: