Në datat 3, 4, 5 prill, #FESTAForum një bashkëpunim me Organizatën Botërore të Turizmit #UNWTO dhe pjesëmarrjen e ministrave të turizmit nga rajoni e Evropa, institucioneve e kompanive më të mëdha evropiane, sipërmarrësve e turoperatorëve, për të shkuar së bashku drejt një të ardhme të qëndrueshme për këtë sektor kaq vital.

Në datat 3, 4, 5 prill, #FESTAForum një bashkëpunim me Organizatën Botërore të Turizmit #UNWTO dhe pjesëmarrjen e ministrave të turizmit nga rajoni e Evropa, institucioneve e kompanive më të mëdha evropiane, sipërmarrësve e turoperatorëve, për të shkuar së bashku drejt një të ardhme të qëndrueshme për këtë sektor kaq vital.

👉Ndiqni faqen zyrtare të #FESTA – The Future of Environmental and Sustainable Tourism in Albania – për të rejat e fundit rreth eventit:

🔗www.tourismforum.al

#AllYouNeedIsHere🏖️🏕️⛰️🏛️

#VisitAlbania ✈️#BeautifulAlbania🇦🇱 #FestaForum🌈

Shpërndaje në: