Day: mars 7, 2023

Protagonistët “Juan y Migas” udhëtojnë nga manastiri i Zvërnecit drejt zonave historike të Vlorës. Një ditë e palodhur dhe me plot argëtim nga Juan dhe ekipi i tij.

Protagonistët “Juan y Migas” udhëtojnë nga manastiri i Zvërnecit drejt zonave historike të Vlorës. Një ditë e palodhur dhe me plot argëtim nga Juan dhe ekipi i tij.

Protagonistët "Juan y Migas" udhëtojnë nga manastiri i Zvërnecit drejt zonave historike të Vlorës. Një ditë e palodhur dhe me plot argëtim nga Juan dhe ekipi i tij. Aventura vazhdon

Media prestigjoze dhe popullore 🇪🇸 spanjolle, (RTVE ) La2 me mbështetjen e Agjencise Kombëtare të turizmit ka nisur një rrugëtim për promovimin e Shqipërisë Turistike.

Media prestigjoze dhe popullore 🇪🇸 spanjolle, (RTVE ) La2 me mbështetjen e Agjencise Kombëtare të turizmit ka nisur një rrugëtim për promovimin e Shqipërisë Turistike.

Media prestigjoze dhe popullore spanjolle, (RTVE ) La2 me mbështetjen e Agjencise Kombëtare të turizmit ka nisur një rrugëtim për promovimin e Shqipërisë Turistike. Rrugëtimi nis me pjesë të emisionit

Në datat 3, 4, 5 prill, #FESTAForum një bashkëpunim me Organizatën Botërore të Turizmit #UNWTO dhe pjesëmarrjen e ministrave të turizmit nga rajoni e Evropa, institucioneve e kompanive më të mëdha evropiane, sipërmarrësve e turoperatorëve, për të shkuar së bashku drejt një të ardhme të qëndrueshme për këtë sektor kaq vital.

Në datat 3, 4, 5 prill, #FESTAForum një bashkëpunim me Organizatën Botërore të Turizmit #UNWTO dhe pjesëmarrjen e ministrave të turizmit nga rajoni e Evropa, institucioneve e kompanive më të mëdha evropiane, sipërmarrësve e

📍Nën moton #AllYouNeedisHere, 🇦🇱#Shqipëria do të përfaqësohet në #ITB2023 7-9 Mars, me aktivitete të shumta.

📍Nën moton #AllYouNeedisHere, 🇦🇱#Shqipëria do të përfaqësohet në #ITB2023 7-9 Mars, me aktivitete të shumta.

📍Nën moton #AllYouNeedisHere, #Shqipëria do të përfaqësohet në #ITB2023 7-9 Mars, me aktivitete të shumta. Bëhuni pjesë e tij dhe mësoni më shumë rreth zhvillimeve më të fundit në sektorin e