ALPET SHQIPTARE

Rajoni kryesor per turizmin malor jane Alper Shqiptare,Parqet Kometareu te Thethit,Valbones dhe Rajoni i Kelmendit. “Malet e Mallkuara” jane te dy me te vertete spektakolar dhe…

Shpërndaje në: