Panairi i Librit 17 Nën 2021- 23 Nën 2021

Pas një viti pandemik, Panairi i librit 📖rikthehet fizikisht këtë vit pranë lexuesve me qindra titujt të rinj. Panairi i Librit është një nga ngjarjet më të rëndësishme kulturore dhe do të mbahet në Pallatin e Kongreseve në Tiranë nga data 17 deri 21 nëntor.📚

Shqipëri, ngjyra të reja në rrugëtimin tënd 🌈

Zbuloni ngjyrat e Shqipërisë 🌈

Zbuloni Shqipërinë 🇦🇱

#pushonëshqipëri #promovoshqipërinë 🇦🇱

Shqipëria është plot me vende magjike, e destinacione të reja për tu vizituar…🇦🇱🎯

Atraksione turistike të

#ZbuloningjyrateShqipërisë 🌈

#VisitAlbania ✈️

#AlbaniaGoYourOwnWay

#SmileAlbania 🙂

#pushoshqip #udhetoshqip #destinacionetemia #rrugadrejtbukurise #zgjidhedhetishqiperine #fundjavat2021 #nendiellintone #promovoshqiperine #thesaretefshehura #turistnevendintim #beautifulalbania

 

 

Shpërndaje në: