FESTIVALI MULTIKULTUROR , BERAT , 18-20 KORRIK 2019

Synimi i këtij festivali është ndërthurrja e formave të ndryshme të shprehjes së artit dhe vendosja e tyre në funksion të hapësirës dhe kohës. Organizimi i disa aktiviteteve me natyrë kulturore dhe sociale në një kornizë artistike të mirë kuruar, do të sjellë larmishmëri gjatë ditëve të këtij festivali, në qytetin e lashtë të Beratit si pjesë e trashëgimisë botërore UNESCO.

Shpërndaje në: