KALA FESTIVAL, DHËRMI , 12-19 QERSHOR 2019

Kjo festë përmban 5 ditë muzikë, lidhje miqësore si dhe eksplorimin e bregdetit Jonian nga turistët Anglezë. Kjo festë është e organizuar nga Anglezë, e mbështetur edhe nga Bashkia Himarë dhe Ministria e Turizmit dhe Mjedisit është viti i dytë që do të organizohet.

Shpërndaje në: