Day: qershor 28, 2022

U zhvillua sot takimi konsultativ mbi hartimin e Strategjisë Kombëtare për Zhvillim dhe Integrim 2021-2030. 🤗

U zhvillua sot takimi konsultativ mbi hartimin e Strategjisë Kombëtare për Zhvillim dhe Integrim 2021-2030. 🤗

📍 U zhvillua sot takimi konsultativ mbi hartimin e Strategjisë Kombëtare për Zhvillim dhe Integrim 2021-2030. 🤗 👉Ky proces konsultimi mblodhi bashkë përfaqësues të ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit, partnerët

WEB agency Albania car rental tirana real estate saranda