🎯 Së shpejti, New Deal Europe në Londër, 📆 4 Prill 2022

📍Agjencia Kombëtare e Turizmit mori pjesë në trajnimin e organizuar nga Sippo Albania për zhvillimin e një prezantimi të Shqipërisë turistike me të cilin AKT do të përfaqësohet në forumin New Deals Europe 2022 dhe për të vënë në pah vlerat turistike si destinacion në këtë forum i cili synon zhvillimin e turizmit të qëndrueshëm në rajonin e Ballkanit. New Deals Europe është planifikuar të zhvillohet në datë 4 prill në Londër me pjesëmarrje të tour operatorëve britanikë, amerikanë dhe evropianë si dhe të kompanive turistike nga Ballkani.

👉New Deal Europe, platforma e tregut të udhëtimeve e dedikuar për gjenerimin e biznesit drejt destinacionit turistik në rritje.

 

#ZbuloningjyrateShqipërisë🌈

#NdajKujtimetMeNe

#VisitAlbania✈

#AlbaniaGoYourOwnWay

Shpërndaje në: