Tirana Photo Festival

Tirana Photo Festival – Vjen në edicionin e 4, në eventin më popullor të fotografisë. Mos humbisni rastin të bëheni pjesë e këtij Festivali

Ne Muzeun Historik Kombetar prezantohet nga data 8-15 Tetor 2021, ekspozita “Vendi Im”, ora 17:30

Ne Muzeun Historik Kombetar prezantohet nga data 8-15 Tetor 2021, ekspozita “Vendi Im”, ora 17:30.

Orari per qytetaret:

Nga e marta në të shtunë: 09:00 – 16:00.

Të dielën: 10:00 – 15:00.

Të hënën pushim.

12 (E martë) 09:00 – 19 (E martë) 16:00

Vendi: Muzeu Historik Kombëta   Sheshi Skënderbej

Organizatori: Muzeu Historik Kombëtar

Muzeu Historik Kombetar është institucioni muzeor më i madh në Shqipëri dhe një nga më të rëndësishmit. Godina e Muzeut Historik Kombëtar zë një sipërfaqe të përgjithshme prej 27.000 m2 dhe ka sipërfaqe ekspozimi prej 18.000 m2 dhe një vëllim të përgjithshëm prej 81.000 m3. Në mjediset e muzeut gjenden rreth 5000 objekte, të cilat i përkasin një periudhe relativisht të gjatë kohore duke filluar nga mijëvjeçari IV para Krishtit dhe deri në gjysmën e dytë të shekullit XX.

 

Shpërndaje në: