Maratona e Tiranës 2021

Maratona e Tiranës 2021 vjen këtë vit me edicionin e saj të 5-të dhe me siguri tashmë mund ta cilësojmë atë si eventin më të madh sportiv në qytet. Këtë e tregon edhe pjesëmarrja e 2500 vrapuesve nga shumë vende të ndryshme të botës. Shtimi i numrit të pjesëmarrësve ndër vite është një tregues i mire, se kjo garë është bërë e dashur për qytetarët e Tiranës dhe më gjërë. Edicioni i 5-të i këtij aktiviteti i cili tashmë është kthyer në një traditë organizohet me aprovimin e dy itinerarëve të miratuar nga Federata Botërore e Atletikës duke i dhënë seriozitetin e një aktiviteti ndërkombëtar dhe me mbështetjen e Federatës Shqiptare të Atletikës .

Gara do të mbahet me datë 17 tetor dhe do të ketë 3 kategori; Half Marathon (21, 0975 km), Tirana 10K dhe “We too” kjo një kategori që ka për qëllim të jetë më shumë motivuese se sa kompetitive.

Intineraret e rinj të çertifikuar nga Federata Ndërkombëtare e Atletikës – IAAF, do të përshkruajnë pikat më atraktive të qytetit duke e kthyer këtë garë jo vetëm në sfidë por edhe në argëtim. Përveç se një ngjarje sportive për garuesit, do të mund të konsiderohet edhe një ditë festive për qytetin, në të cilin do të organizohen shumë aktivitete artisitiko-kulturore në kuadër të këtij eventi.

 

Shqipëri, ngjyra të reja në rrugëtimin tënd 🌈

Zbuloni ngjyrat e Shqipërisë 🎯

🍂🍁🍃🌿❤💙💚💛🍂🍁🍃🌿

Zbuloni Shqipërinë 🇦🇱🎯

#pushonëshqipëri #promovoshqipërinë

Shqipëria është plot me vende magjike, e destinacione të reja për tu vizituar…🇦🇱 

Atraksione turistike të 🇦🇱🎯

#ZbuloningjyrateShqipërisë 🌈

#VisitAlbania✈

#AlbaniaGoYourOwnWay

#SmileAlbania🙂

#pushoshqip #udhetoshqip #destinacionetemia

 #rrugadrejtbukurise #zgjidhedhetishqiperine

 #fundjavat2021 #promovoshqiperine #thesaretefshehura 

#turistnevendintim #beautifulalbania💚💙

 

Shpërndaje në: