Rikthehet “Tirana Street Food Festival” në edicionin e saj të tretë

Të apasionuarit e ushqimit dhe adhuruesit e kulturës në Tiranë kanë të gjitha arsyet për të qenë të lumtur, pasi Tirana Street Food Festival është gati të kthehet në ediocionin e tretë.

Tirana Street Food Festival, i planifikuar të zhvillohet nga 15 Nëntori deri në 20 Nëntor, do ta shndërrojë Tiranën në një parajsë gastronomike. Kjo ngjarje e shumëpritur do të shfaqë një sërë ushqimesh të shijshme nga rajone të ndryshme të Shqipërisë, si dhe kuzhinën ndërkombëtare që pasqyron frymën multikulturore të qytetit.

Përveç ofertave të shijshme ushqimore, festivali do të ofrojë një platformë për kuzhinierët vendas dhe sipërmarrësit e ushqimit për të shfaqur ekspertizën e tyre të kuzhinës. Të pranishmit do të kenë mundësinë të ndërveprojnë me shefat e kuzhinës, të mësojnë për përgatitjen e pjatave të ndryshme, madje të marrin pjesë në demonstrime gatimi.

Muzika e drejtpërdrejtë, shfaqjet kulturore dhe instalimet artistike do të ngrohin më tej atmosferën e festivalit, duke krijuar një përvojë të gjallë dhe tërheqëse për të gjithë vizitorët.

Tirana Street Food Festival nuk është vetëm një festë e ushqimit, po edhe një pasqyrim i kulturës ushqimore në rritje të Tiranës, duke theksuar rëndësinë e komunitetit dhe përvojave të përbashkëta.

Ky event është bërë i mundur nëpërmjet bashkëpunimit të bizneseve vendase dhe të huaj, entuziastëve të kuzhinës dhe mbështetjes së Bashkisë së Tiranës.

Shënoni në kalendarin tuaj për Festivalin Ndërkombëtar të Ushqimit dhe ejani të degustoni shije unike, muzikë dhe kulturën mikpritëse të Tiranës.

Bashkohuni me ne për më shumë kënaqësi gastronomike, argëtim dhe shoqëri.

Për më shumë informacion, vizitoni:

tiranastreetfood

 

Shpërndaje në: