Feel Albania. Albanian Day in Sofia.

Agjencia Kombëtare e Turizmit në bashkëpunim me Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme merr pjesë në Forumin me tour operatorë bullgarë dhe shqiptarë në ambasadën shqiptare në Sofie për të prezantuar Shqipërinë si destinacion interesant për turistët bullgarë. Pjesë e panelit, zv.Minintri i Turizmit bullgar Luyben Kanchev, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë dhe Shoqata e Industrialisteve Bullgarë.

Shpërndaje në: