Category: Open Balkan

📍🇦🇱 🇷🇸 🤝 Vazhdimi i bashkëpunimit mes AKT- së me Agjencinë Serbe të Turizmit sjell vizitat turistike të blogerë-ve Serbë, Ana Timilić Patalov dhe Ivan Patalov

📍🇦🇱 🇷🇸 🤝 Vazhdimi i bashkëpunimit mes AKT- së me Agjencinë Serbe të Turizmit sjell vizitat turistike të blogerë-ve Serbë, Ana Timilić Patalov dhe Ivan Patalov

Vazhdimi i bashkëpunimit mes AKT- së me Agjencinë Serbe të Turizmit sjell vizitat turistike të blogerë-ve Serbë, Ana Timilić Patalov dhe Ivan Patalov në vendin tonë duke nxitur promovimin e

📍Vizita e Anës dhe Ivan në disa nga destinacionet tona të Shqipërisë Turistike.🥰

📍Vizita e Anës dhe Ivan në disa nga destinacionet tona të Shqipërisë Turistike.🥰

Vizita e Anës dhe Ivan në disa nga destinacionet tona të Shqipërisë Turistike.Vazhdim i bashkëpunimit "Open Balkan" Berati qyteti i një mbi një dritareve https://www.putujuciranac.com/ @putujuci_ranac@mirelakumbaro Mirela Kumbaro Furxhi#DiscoverthecoloursofAlbania#VisitAlbania#SmileAlbania

WEB agency Albania