Category: Open Balkan

📍🇦🇱 🇷🇸 🤝 Vazhdimi i bashkëpunimit mes AKT- së me Agjencinë Serbe të Turizmit sjell vizitat turistike të blogerë-ve Serbë, Ana Timilić Patalov dhe Ivan Patalov

📍🇦🇱 🇷🇸 🤝 Vazhdimi i bashkëpunimit mes AKT- së me Agjencinë Serbe të Turizmit sjell vizitat turistike të blogerë-ve Serbë, Ana Timilić Patalov dhe Ivan Patalov

Vazhdimi i bashkëpunimit mes AKT- së me Agjencinë Serbe të Turizmit sjell vizitat turistike të blogerë-ve Serbë, Ana Timilić Patalov dhe Ivan Patalov në vendin tonë duke nxitur promovimin e

📍 Ana dhe Ivan, dy blogerët e udhëtimeve 👫 në eksplorim të Gjirokastrës. 🏰

📍 Ana dhe Ivan, dy blogerët e udhëtimeve 👫 në eksplorim të Gjirokastrës. 🏰

Ky destinacion turistik tashmë i preferuar kryesisht për turizëm kulturor, me arkitekturën e veçantë, historinë dhe kulinarinë e pasur, muzetë, aktivitetet kulturore dhe eksperiencat me njerëzit janë ato gjëra që

📍 Vizita e dy blogerëve Anës dhe Ivan, drejt udhëtimit në Rivierën Shqiptare nisi nga Vlora 👫

📍 Vizita e dy blogerëve Anës dhe Ivan, drejt udhëtimit në Rivierën Shqiptare nisi nga Vlora 👫

Një bashkëpunim i sukseshëm ndërmjet dy Agjencive, si një nismë e "Open Balkan" https://www.putujuciranac.com/ @putujuci_ranacMirela Kumbaro Furxhi#DiscoverthecoloursofAlbania#VisitAlbania#SmileAlbania

📍Vizita e Anës dhe Ivan në disa nga destinacionet tona të Shqipërisë Turistike.🥰

📍Vizita e Anës dhe Ivan në disa nga destinacionet tona të Shqipërisë Turistike.🥰

Vizita e Anës dhe Ivan në disa nga destinacionet tona të Shqipërisë Turistike.Vazhdim i bashkëpunimit "Open Balkan" Berati qyteti i një mbi një dritareve https://www.putujuciranac.com/ @putujuci_ranac@mirelakumbaro Mirela Kumbaro Furxhi#DiscoverthecoloursofAlbania#VisitAlbania#SmileAlbania

WEB agency Albania car rental tirana real estate saranda