📣 Panairi më i madh i Turizmit në rajon!

📣 Panairi më i madh i Turizmit në rajon!
🎯”ITE days” do të jetë qendra e turizmit në 3 ditë të mbushura me festë, oferta fantastike dhe shkëmbime eksperiencash.
👩‍💼🧑‍💼 Qindra biznese nga rajoni do të shpalosin platformat e tyre dhe do të kenë ofertat më të mira të sezonit për vizitorët e panairit.
👉Mos i mungoni këtij eventi.

📆 02-04 Qershor vetëm në 📍EXPOCITY Albania

#pushonëshqipëri #promovoshqiperine
#ZbuloningjyrateShqipërisë🌈
#NdajKujtimetMeNe
#VisitAlbania✈️
#SmileAlbania🙂
#shqiperi
#pushoshqip #udhetoshqip #destinacionetemia #rrugadrejtbukurise #zgjidhedhetishqiperine #fundjavat2022 #nendiellintone #promovoshqiperine #thesaretefshehura #turistnevendintim

Shpërndaje në: