Za Fest në Theth 2-4 Gusht 2019

Festivali shqiptar i Alpeve i gjithi dedikuar promovimit të natyrës së Thethit dhe muzikës! Për tre ditë me rradhë, më 2, 3 dhe 4 gusht, festivali do të sjellë  një sërë aktivitetesh të cilat kanë si synim gjallërimin e trashëgiminë kulturore dhe natyrore të Thethit,  Tregime, Legjenda, Open air cinema, Muzik, Hiking, Joga, Ushqim lokal, Shfaqje filmash, Poezi, Panair kulinarie, Art Session si dhe Ekspozita me Fotografi nga Jeta e Egër në zonat e veriut ku këtë vit, në edicionin e tretë do të bashkohen Wildlife – Albanian Photographers, fotografët shqiptarë të jetës së egër.​

Shpërndaje në: