South Outdoor Festival

South Outdoor Festival rikthehet për edicionin e 5-të! Sporte, lojëra, muzikë, panaire lokale, kuzhinë tradicionale dhe shumë surpriza të tjera ju presin 5 ditë radhazi në rivierën e mrekullueshme të jugut të Shqipërisë.

Pjesëmarrës nga e gjithë bota, jo vetëm nga vendi, mblidhen për këtë event dhe ndajnë një eksperiencë magjike të ushqimit, natyrës, kulturës dhe traditave.

Shpërndaje në: