HORECA, Panairi i risive në sektorin e bizneseve të shërbimit dhe mikpritjes

Rikthehet me edicionin e 10 Panairi HORECA, i cili nga data 22 – 24 Shkurt sjell në Pallatin e Kongreseve profesionistë të industrisë së hotelerisë, restoranteve, bareve dhe kateringut.

Ky panair i standardeve ndërkombëtare do të prezantojë në mënyrë inovative risitë e bizneseve të shërbimit dhe mikpritjes, aq jetike për sektorin e turizmit në Shqipëri.

Shpërndaje në: