Festa e Rrushit , Berat 28-29 Gusht

Festa e Rrushit 2019

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit në bashkëpunim me shoqatën ODA, shoqatën Penta dhe Publicita.shpk ju fton ne festën e Rrushit.

19:00 Hapja e eventit “Festa e Rrushit’’
– Shpallja e Konkursit “Vreshtaria më e mirë”
– Aktivitet muzikor lokale për gjithë të pranishmit të ftuar dhe vendas

Shpërndaje në: