📍 “Wine Vision nga Open Balkan” Panairi i parë ndërkombëtar i verërave🍷

📍 “Wine Vision nga Open Balkan” Panairi i parë ndërkombëtar i verërave🍷
Nën kujdesin e qeverive të Serbisë 🇷🇸 Shqipërisë 🇦🇱 dhe Maqedonisë së Veriut 🇲🇰 në kuadër të nismës Open Balkan, nga data 📆 1 deri më 4 shtator 2022 në Beograd
👉 Ky panair vjen si një kombinim unik i shijes dhe aromës, që përfaqëson jo vetëm frymën e Ballkanit, por edhe gjeografinë e tij dhe bollëkun e varieteteve. 🤗
Mirela Kumbaro Furxhi Ministria e Turizmit dhe Mjedisit
#DiscoverthecoloursofAlbania 🌈
#visitalbania ✈️
#SmileAlbania 😊

 

 

Shpërndaje në: