Rifillimi i jetës së turizmit

Pasi  një  viti të  vështirë ,turizmi ka filluar të rimëkëmbet.
Edhe pse në një situatë kaq të pasigurt epidemiologjike, panairet mbeten një mjet i rëndësishëm për mbështetjen dhe promovimin e turizmit. Një ndër panairet më të rëndësishme është dhe  ai i Moskës MITT, i cili  po organizohet më 16- 18 Mars 2021 në Moskë,  Rusi
Mitt është një ndër panairet më efektive për promovimin e produkteve dhe destinacioneve turistike në tregjet ruse. Shtetet pjesemarrese paraqesin produktet e tyre të turizmit për tre ditë tek mijëra agjensi dhe operatorë turistikë.
📍Shqipëri, ngjyra të reja në rrugëtimin tënd

 

Zbuloni ngjyrat e Shqipërisë 🎯

 

🍂🍁🍃🌿💙💚💛🍂🍁🍃🌿

 

Zbuloni Shqipërinë 🎯

 

Shqipëria është plot me vende magjike, e destinacione të reja për tu vizituar…
Atraksione turistike 🎯

Shpërndaje në: