Peza n’fest , 15-16 Shtator , Tiranë

Peza n’fest

Ejani të kujtojmë 77- vjetorin e Konferencës së Pezës, në festën më të madhe ditë-natë!
Merr miqtë, mblidh të gjitha energjitë pozitive dhe eja të kalosh momente të paharrueshme duke shijuar muzikën e mirë,lojëra, kulinari dhe një sërë aktivitetesh argëtuese.

Data 15 – 16 shtator 2019!

Shpërndaje në: