📍 Panairi i parë ndërkombëtar i verërave “Wine Vision nga Open Balkan”, në Beograd.

📍 Panairi i parë ndërkombëtar i verërave “Wine Vision nga Open Balkan”, në Beograd. I hartuar me një program të pasur që përfshin degustime të verës, konkursin “Open Balkan Wine Trophy” 2022, tubime profesionale të formateve të ndryshme, masterclasses, diskutime për potencialin e industrisë së verës në Ballkan, mundësi për rritje të pjesëmarrjes në tregjet botërore, si dhe takime B2B ku ekspozuesve do t’u jepet mundësia të zgjerojnë biznesin e tyre.
#DiscoverthecoloursofAlbania 🌈
#visitalbania ✈️
#SmileAlbania 😊

 

 

Shpërndaje në: