Vi’ n’ Shëngjin , 13 shtator

VI’N’SHËNGJIN

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit në bashkëpunim me shoqatën ODA, shoqatën Penta dhe Publicita.shpk ju fton ne festën e Vi’n’Shengjin.

Ju presim në Shëngjin, në datën 10 shtator të festojmë me muzikë, shfaqje në plazh, lojëra, turneun gastronomik mbi produktet dhe nënproduktet e zonës dhe konkursi “Pjata më e mirë”.

Shpërndaje në: