Panaire

Ukraine International Travel and Tourism Exhibition (UITT)

 • International Exhibitional Center, Kiev, Ukraine

25.03.2020 – 27.03.2020

 • 23 Vende pjesëmarrëse
 • 361 Kompani ndërkombëtare
 • 18 533 Vizitorë

Panairi Ndërkombëtar i Turizmit “UITT”, është ngjarja  më kryesore e udhëtimit dhe turizmit në Ukrainë, këtë vit shënon edicionin e 26-të.

BIT Milano

 • Milano , ITALI

09.02.2020 – 11.02.2020

 • 67 Vende pjesëmarrëse
 • 1. 300 Kompani ndërkombëtare
 • 43.000

Panairi BIT zhvillohet në Milano në muajin Shkurt. Ky panair shihet si një mundësi e mirë e promovimit të mëtejshëm të Shqipërisë në tregun Italian. AKT merr pjesë prej më shumë se një dekadë në këtë panair duke konsoliduar imazhin e vendit tonë në tregun Italian. Në stendën përfaqësuese marrin pjesë operatorët më të mirë, të cilët operojnë me tregun Italian.

ITB Berlin

 • Berlin, GJERMANI

04.03.2020 – 08.03.2020

 • 180 Vende pjesëmarrëse
 • 10 000 Kompani ndërkombëtare
 • 16 000 Vizitorë

“Eksperiencë&Ekspertë” është thelbi i markës ITB Berlin. Panairi më i rëndësishëm ndërkombëtar në fushën e turizmit, ku vendimmarrësit më të lartë, ekspertët, blerësit dhe profesionistët e rinj nga çdo fushë e zinxhirit turistik, takohen për të marrë informacion në lidhje me tema të rëndësishme dhe tendencat e fundit, për të shkëmbyer kontaktet e biznesit dhe për të mbyllur marrëveshje globale përmes ndërveprimeve personale me profesionistët ndërkombëtarë.
AKT merr pjesë prej më shumë se një dekadë në këtë panair duke konsoliduar imazhin e vendit tonë në tregun gjerman. 

Vakantiebeurs

 • Utrecht, Holland

16.01.2020 – 19.01.2020

 • 150 Vende pjesëmarrëse
 • 1 600 Kompani ndërkombëtare
 • 23 000 Vizitorë

FERIEN MESSE WIEN

 • Vien

16.01.2020 – 19.01.2020

 • 150 Vende pjesëmarrëse
 • 1 600 Kompani ndërkombëtare
 • 23 000 Vizitorë

IMTM Israel

 • Tel-Aviv, Israel

11.02.2020 – 12.02.2020

 • 57 Vende pjesëmarrëse
 • 1,870 Kompani ndërkombëtare
 • 26, 800 Vizitorë

Panairi IMTM Tel-Aviv Israel, zhvillohet në muajin shkurt Shqipëria është pjesëmarrëse në panairin më të madh vjetor për turizmin profesional në Mesdheun Lindor (IMTM) në Tel-Aviv në Izrael. 

WTM Londër

 • Londër, ANGLI

04.11.2019 – 06.11.2019

 • 150 Vende pjesëmarrëse
 • 5 000 Kompani ndërkombëtare
 • 51 500 Vizitorë
Panairi WTM Londër që zhvillohet në muajin nëntor është panairi, i cili renditet i dyti për nga rëndësia në kontinentin e Europës. AKT merr pjesë prej më shumë se një dekadë në këtë panair duke konsoliduar imazhin e vendit tonë në tregun anglez. Në stendën përfaqësuese marrin pjesë 13 nga operatorët më të mirë, të cilët operojnë me tregun anglez
Shperndaje:

COVID 19 INFORMACION

Informacione të rëndësishme mbi situatën Covid-19 në Shqipëri

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

Protokolli i masave anti-COVID 19 përgjatë sezonit turistik

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme

Njoftime COVID-19 dhe masat e marra nga Përfaqësitë Diplomatike

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës

Masat dhe Rregulla - COVID-19
Coronavirus Përditësim

Për të kontaktuar mjekun e familjes apo për çdo informacion tjetër rreth Covid19, Ministria e Shëndetësisë ka vënë në dispozicion të qytetarëve linjën e gjelbër 0800 40 40.

This will close in 0 seconds