Nymfat e Liqeneve , 14 shtator , Belsh

Nymfat e Liqeneve

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit  ju fton ne Nymfat e Liqenit.

Ju presim në Belsh, në datën 14 Shtator të festojmë me muzikë, shfaqje në plazh, lojëra, turneun gastronomik mbi produktet dhe nënproduktet e zonës.

Shpërndaje në: