Shqipëria Solidare

Shqipëria Solidare Qeveria shqiptare përmes faqes www.e-albania.al/dhuro krijon mundësinë që çdo fond i dhuruar të shkojë në llogarinë bankare të Ministrisë

ITB Berlin

Shqipëria, një nga 181 shtetet pjesëmarrëse në panairin Ndërkombëtar të Turizmit "I.T.B Berlin Fair". Promovojmë ofertën turistike, potencialet për turizëm

Matka Finland

Nisi dje Panairi Ndërkombëtar i Turizmit MATKA, i cili zhvillohet në Helsinki, Finlandë, një ndër panairet më të mëdhenj dhe

BULETINI

Aktiviteti mujor i AKT-së


Me Shumë

LICENSA,LEJE,
ÇERTIFIKATA

Kriteret dhe procedurat ligjore për t`u pajisur me Licensa, Leje dhe Certifikata për ushtrimin e veprimtarisë në fushën e Turizmit.

Me Shumë

STRATEGJIA

Me një kontribut gjithnjë në rritje në eksportet globale, turizmi është dëshmuar si një burim i rëndësishëm i gjenerimit të ...


Me Shumë

AKTIVITETE

Kalendari i Festave Lokale apo "Festat e Traditës" 2019

Me Shumë

PANAIRE 2019

 
Agjencia Kombëtare e Turizmit promovon destinacionet dhe produktet turistike shqiptare duke qenë pjesë e panaireve ndërkombëtare të turizmit që zhvillohen në botë, ku mund të përmendim WTN Londër, ITB Berlin, BIT Milano, MITT Moskë, ITB ASIA Singapor, etj Lista e Panaireve 

BIT Milano

09.02.2020 – 11.02.2020
Milano , ITALI

ITB Berlin

04.03.2020 – 08.03.2020
Berlin, GJERMANI

Vakantiebeurs

16.01.2020 – 19.01.2020 Utrecht, Holland

UITT Ukraine

25.03.2020 – 27.03.2020 International Exhibitional Center, Kiev, Ukraine

WTM Londër

04.11.2019 – 06.11.2019 Londër, ANGLI

FERIEN MESSE WIEN

16.01.2020 – 19.01.2020 Vien

IMTM Israel

11.02.2020 – 12.02.2020 Tel-Aviv, Israel

“GO YOUR OWN WAY”

Play Video

COVID 19 INFORMACION

Informacione të rëndësishme mbi situatën Covid-19 në Shqipëri

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

Protokolli i masave anti-COVID 19 përgjatë sezonit turistik

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme

Njoftime COVID-19 dhe masat e marra nga Përfaqësitë Diplomatike

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës

Masat dhe Rregulla - COVID-19
Coronavirus Përditësim

Për të kontaktuar mjekun e familjes apo për çdo informacion tjetër rreth Covid19, Ministria e Shëndetësisë ka vënë në dispozicion të qytetarëve linjën e gjelbër 0800 40 40.

This will close in 0 seconds