Njoftim – ITB Berlin 2020

Vëmëndje!

Të dashur ekspozues!

Informacion nga Menaxhimi i Ekspozitës në Berlin ITB 2020
Messe Berlin GmbH aktualisht është duke bashkërenduar me autoritetet publike në nivelin federal dhe shtetëror se si të veprojnë në lidhje me ITB Berlin 2020.
Pritet që informacione më të hollësishme do të jenë në dispozicion në mbrëmjen e 28 shkurtit 2020.

Për më shumë klikoni 🔗: https://www.itb-berlin.com/Extrapages/HealthInfo/

#VisitAlbania✈️
#AlbaniaGoYourOwnWay
#SmileAlbania😀🇦🇱

Share