Një tjetër aventurë verore… KALA 2020

Në plazhet e mrekullueshme të Rivierës Shqiptare” 📍Dhërmi, Shqipëri😍
Një perlë e fshehur në Rivierën e Shqipërisë, Dhërmiu është një fshat i vogël që ndodhet midis qyteteve Sarandë dhe Vlorë.
Është i njohur për atmosferën, natyrën, qetësinë dhe plazhet e bukura.
Përveç ujërave të pastër kristal, do të gjeni mikpritje të shkëlqyeshme, ushqimi tradicional, dhe plazhet më të mira në Mesdhe.

Sekreti i mbajtur më së miri i Evropës
Riviera shqiptare destinacion është i pakrahasueshëm ende i papushtuar nga turizmi masiv, plazhe me rërë dhe një trashëgimi e pasur arkeologjike dhe kulturore.

Ushqim shqiptar
Ushqimi shqiptar është pika e takimit midis kuzhinave italiane, turke dhe greke. Mbi të gjitha me përdorimin e përbërësve të freskët të prodhuar në vend.
Ku do të gjeni restorante që rrethojnë vendin e festivalit, të gjitha me pamje mahnitwse të detit.
Kala Festival është mundësia e përsosur për të eksploruar mrekullitë e Rivierës Shqiptare.
Për të tretin vit rradhazi, me pjesëmarrjen e 1 mijë vizitorëve në vitin e parë, 7 mijë në vitin e dytë, “Kala Festival” pritet të sjellë në Shqipëri 9 mijë vizitorë të huaj për këtë vit.
Organizimi i udhëtimeve me varka në plazhet e Rivierës Shqiptare, vizita në vendet historike, joga, skena të vendosura anës detit, për orë të tëra argëtime e muzikë nga yjet e muzikës botërore, e deri te ushqimet e jashtëzakonshme lokale, ka shumë për tu zbuluar!

Zbuloni Shqipërinë 📍#Destinacione të reja… #🇦🇱
Shqipëria është plot me vende magjike, e destinacione të reja për tu vizituar…⏳ 🔎 🌍
Për më shumë,

#VisitAlbania✈️
#AlbaniaGoYourOwnWay
#SmileAlbania😀🇦🇱
#KalaFestival🏝
#akt.gov.al

 

Shpërndaje në: