Network Event ITB BERLIN 2020

📣 Së Shpejti ➡️ Network Event ITB Berlin 2020!
Të ftuar gazetarë dhe operatorë turistik me famë botërore, për tu njohur me produktet më tipike të kulinarisë, e destinacione të #🇦🇱
📣 Aktiviteti ka si qëllim prezantimin e Shqipërisë dhe vendosjen e kontakteve të reja për bashkëpunime të mëtejshme. 🎯💥🔜
🗓️ 4 Mars 2020…📍
👉 Për më shumë, http://albania.al/

#VisitAlbania✈️
#AlbaniaGoYourOwnWay#                                                                            SmileAlbania😀🇦🇱

 

 

Shpërndaje në: