Ministria e Turizmit dhe Mjedisit hap thirrjen për mbështetje financiare të Projekteve në Turizëm 

Dita nis me lajme të mira 🥳
sepse
👉🏻 Ministria e Turizmit dhe Mjedisit hap thirrjen për mbështetje financiare të Projekteve në Turizëm 🏞 🏖 🗺

Prandaj mos humbni kohë, por ✍️shkruani idetë e 💪🏻 mblidhni energjitë për projekte në një nga drejtimet kryesore:

🌟Promovimi i destinacioneve, zhvillimi i produkteve turistike dhe brandimi i territorit 🏖🇦🇱

🌟Digjitalizimi dhe inovacioni 🗺 💡

Aplikimet janë të hapura deri më 2️⃣3️⃣ shkurt, klikoni në link📲💻, informohuni dhe përvishni mëngët.
Punë të mira na presin 🤩

➡️Link: https://turizmi.gov.al/thirrje-per-mbeshtetje-financiare-t…/

#ShqipëriaTuristike #VisitAlbania ✈️

Shpërndaje në: