FAM TripTirana

FAM TripTirana, me përfaqësues të Aeroportit të Tiranës dhe Kukësit, kompanisë ajrore Flynas dhe 10 përfaqëusëve të Agjensive më të mira të Arabisë Saudite.

Qëllimi i këtij “Fam Trip” është zhvillimi i turizmit afatgjatë mes aeroportit të Tiranës, Kukësit dhe Arabisë Saudite.

Ky Press Trip kishte si objektivë promovimin e vendit si destinacion turistik gjithnjë e më të konsoliduar në tregun e Arabisë Saudite, si dhe rritjen e interesit të turistëve arabë.

🍂🍁🍃🌿❤💙💚💛🍂🍁🍃🌿

Shqipëri, ngjyra të reja në rrugëtimin tënd🌈

Zbuloni ngjyrat e Shqipërisë🌈

Zbuloni Shqipërinë 🇦🇱

#pushonëshqipëri #promovoshqipërinë🇦🇱

Shqipëria është plot me vende magjike, e destinacione të reja për tu vizituar…  🇦🇱🎯

Atraksione turistike të🇦🇱

 

#ZbuloningjyrateShqipërisë🌈

#VisitAlbania

#AlbaniaGoYourOwnWay

#SmileAlbania🙂

#pushoshqip #udhetoshqip #destinacionetemia #rrugadrejtbukurise #zgjidhedhetishqiperine #fundjavat2021 #nendiellintone #promovoshqiperine #thesaretefshehura #turistnevendin

Shpërndaje në: