Dita Botërore e Turizmit, Investimet e gjelbra, e ardhme e qëndrueshme

Investime për një të ardhme të qëndrueshme është kryefjala e Ditës Botërore të Turizmit për këtë vit, që synon ruajtjen e burimeve natyrore, reduktimin e ndotjes dhe fokusimin në investimet e gjelbra në mbrojtje të mjedisit.Me këtë fokus të Organizatës Botërore të Turizmit janë frymëzuar edhe në Shqipëri investimet e gjelbra ndër të cilat spikasin:“Kazerma e Cerenit”, “Mrizi i Zanave” apo bujtinat në Alpet e Shqipërisë.Është koha të duam natyrën për një mirëqenie të sigurt dhe turizëm të qëndrueshëm.

Shpërndaje në: