Panairi i Turizmit “ITF International Tourism Fair Tirana”

📣Panairi i Turizmit “ITF International Tourism Fair Tirana” đŸŽŻđŸ’„đŸ”œđŸ””
👉 🔔 SĂ« shpejti….Edicioni i katĂ«rt i Panairit NdĂ«rkombĂ«tar tĂ« Turizmit në TiranĂ«đŸ’„đŸ”œ
Në datat 3-4 Prill 2020 në Expocity!
Me mbështetjen e:
Ministrisë të Turizmit dhe Mjedisit
***
👉PĂ«r mĂ« shumĂ« informacion, ju lutemi na kontaktoni:
E) info@akt.gov.al
(W) www.akt.gov.al / www.albania.al
(A): Bulevardi “Gjergj Fishta”, Pallati Shallvare, Nr. 12-A, TiranĂ«.

#VisitAlbania✈
#AlbaniaGoYourOwnWay
#SmileAlbaniađŸ˜€đŸ‡ŠđŸ‡±

Shpërndaje në: