Day: September 9, 2022

📍 “Wine Vision nga Open Balkan” Panairi i parë ndërkombëtar i verërave🍷

📍 “Wine Vision nga Open Balkan” Panairi i parë ndërkombëtar i verërave🍷

📍 “Wine Vision nga Open Balkan” Panairi i parë ndërkombëtar i verërave🍷 Nën kujdesin e qeverive të Serbisë 🇷🇸 Shqipërisë 🇦🇱 dhe Maqedonisë së Veriut 🇲🇰 në kuadër të nismës

📍 Panairi i parë ndërkombëtar i verërave “Wine Vision nga Open Balkan”, në Beograd.

📍 Panairi i parë ndërkombëtar i verërave “Wine Vision nga Open Balkan”, në Beograd.

📍 Panairi i parë ndërkombëtar i verërave “Wine Vision nga Open Balkan”, në Beograd. I hartuar me një program të pasur që përfshin degustime të verës, konkursin “Open Balkan Wine

WEB agency Albania car rental tirana real estate saranda