WTM Londër 🇦🇱

📣 Panairi Ndërkombëtar i Turizmit “WTM Londër”
🗓️ 4 – 6 Nëntor Shihemi atje…📍
Shqipëria përfaqësohet me stendën e saj dhe me tour operatorë shqiptar.Interes i lartë i tour operatorëve te huaj në stendën e Shqipërisë
Për më shumë, http://albania.al/
#VisitAlbania✈️
#AlbaniaGoYourOwnWay
#SmileAlbania😀🇦🇱

Share