ITB Berlin

Shqipëria, një nga 181 shtetet pjesëmarrëse në panairin Ndërkombëtar të Turizmit “I.T.B Berlin Fair”. Promovojmë ofertën turistike, potencialet për turizëm gjithëvjetor për tu njohur si destinacion europian dhe për të ftuar sipërmarrësit e huaj të investojnë në Shqipëri.
Share